X

Check availability and rates

Please complete the details below

UP DOWN
UP DOWN
0 - 4
UP DOWN
5 - 11
UP DOWN
12 - 17
UP DOWN

In case of cancellation or any amendments of your reservation, please contact reservation department at reservation@dresortsibenik.com or +385 22 331 452

X
X

Explore Other D-Resort Otels

D-RESORT / GRAND AZUR

Go Website

View more
MURAT REIS / AYVALIK

Go Website

View more
D-RESORT / GOCEK

Go Website

View more
Hotel je dizajniran u zavojitoj formi kako bi pratio oblik poluotoka Mandalina, na kojem se nalazi resort.

Sagrađen je od bijelog betona s otiskom drvenih dasaka, što modernom zdanju daje pečat starine. Bijele betonske linije također dijele hotelske sobe, u kojima staklene stijene otvaraju pogled prema Jadranskome moru.

Najvažnija prostorna odrednica projekta je relativiziranje granica između interijera i eksterijera: vanjske površine ulaze u interijer, a unutarnje površine izlaze u eksterijer. Na taj način mediteranski krajolik postaje dio interijera, dok drvene obloge, oprema i osvjetljenje postaju dio eksterijera. Takav prostorni koncept sjajno se uklapa u mediteransku klimu i ležernost.

Beton je lajtmotiv koji spaja sve građevine u resortu.

Vile i Yacht Club donose grubi betonski eksterijer koji odražava tradicionalni, stari stil gradnje kuća u Dalmaciji, afirmirajući autentičnu kulturu. Svaka vila je različita, asimetrična, a gledajući iz marine, vile izgledaju kao da izlaze iz stijene. Ovim je konceptom arhitekt Nikola Bašić redefinirao očekivanu paradigmu luksuza, predstavljajući ljepotu na drugačiji način.

Koncept dizajna interijera temelji se na kontrastu između grube konstrukcije resorta i laganih materijala, u prvome redu drveta. Ideja dizajnera bila je da namještaj lebdi, zbog čega su ormari, komode i noćni ormarići u sobama i apartmanima izdignuti od poda, dok su police u predvorju hotela smještene na metalne šipke.

Kako bi se napravila jedna priča, slične teme u dizajnu interijera, detalji i boje korišteni su u sedam arhitektonski drugačije oblikovanih objekata u D-Resortu Šibenik – hotelu, yacht clubu, koktel baru, dječjem klubu i trima vilama.

Povezani sadržaji

Dobro došli

Dobro došli

Više

Destinacija

Destinacija

Više

Povijest i baština

Povijest i baština

Više

Small Luxury Hotels Mr. & Mrs. Smith Signature Preferred Supplier Traveller Made Hotel Partners
<
OK

Koristeći našu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića u skladu sa politikom privatnosti i kolačićima. Više.